Донснаб стає Техно-Двір Донснаб стає Техно-Двір Телескопічні навантажувачі Телескопічні навантажувачі Навісне обладнання Навісне обладнання
Відновлена техніка
Телескопічний навантажувач Manitou MT 1030, 2010р
Телескопічний навантажувач Manitou MT 1030, 2010р
Детальніше
Ковші
Ківш бетонозмішувач
Ківш бетонозмішувач
Детальніше
Вила
Вила палетні
Вила палетні
Детальніше
Новини
Вітаємо з Днем працівника сільського господарства України.
Вітаємо з Днем працівника сільського господарства України.

Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі та в місті щодня долучається до великої та надважливої справи. Це свято дбайливих господарів, справжніх фахівців-аграріїв. Тож нехай не знають втоми Ваші натруджені руки, нехай щедрою буде життєва нива. Щиро бажаємо щастя, здоров’я, добробуту, гарних врожаїв та відмінних результатів, невичерпної наснаги, успіхів та […]

Детальніше
НОВИЙ ВИСТАВКОВИЙ МАЙДАНЧИК НА КІЛЬЦЕВІЙ ЛЬВОВА (с. ЯМПІЛЬ)
НОВИЙ ВИСТАВКОВИЙ МАЙДАНЧИК НА КІЛЬЦЕВІЙ ЛЬВОВА (с. ЯМПІЛЬ)

Раді повідомити про відкриття нового виставкового майданчика компанії «Донснаб-Захід» – офіційного дилера MANITOU на кільцевій м. Львова! Наш новий майданчик має вдале розташування, навіть з центра величного міста Лева ви можете добратись до нас за півгодинки. Ви можете ознайомитись з представленими новими та вживаними навантажувачами MANITOU та навісним обладнанням власного виробництва під торговою маркою ТЕХНОДВІР […]

Детальніше
Битва Агротитанів
Битва Агротитанів

Компанія ДОНСНАБ-ЗАХІД взяла участь у масштабній «Битві Агротитанів», яка відбулась 19 серпня на полях господарства «Перлина Поділля» на Хмельниччині. Грандіозна виставка-демонстрація техніки та технологій в польових умовах відбулась вперше на Західній Україні і була організована за участі Всеукраїнської Аграрної Ради.Якщо мова про титанів, то звісно, ніяк без MANITOU! ДОНСНАБ-ЗАХІД представив на битві преміальну лінійку навантажувачів […]

Детальніше
Горді тим, що УКРАЇНЦІ!
Горді тим, що УКРАЇНЦІ!

Пишаємось нашою автентичністю та національною неповторністю! Радіємо чудовій нагоді зібратись разом, щоб привітати усіх з чудовим святом – Міжнародним днем вишиванки! Компанія #Донснаб-Захід та #MANITOU бажає зміцнення української ідентичності заради процвітання України.

Детальніше
Наші переваги
Офіційній сервісний центр Маніту
Офіційній сервісний центр Маніту

Ми не лише є офіційним представником Manitou в Україні, але й також маємо свій сервісний центр - команда фахівців з питань оперативного обслуговування. Це дає нашим покупцям додаткові гарантії якості, довговічності та своєчасного ремонту техніки і обладнання.

Детальніше
Офіційній сервісний центр Маніту

Офіційній сервісний центр Маніту

Своєчасний ремонт техніки та спеціалізованого обладнання - найважливіший момент для кожного власника, особливо в сезон. Так як компанія Донснаб-Захід тісно співпрацює з виробником французької техніки "Manitou" і активно реалізовує їх продукцію протягом багатьох років, ми прийняли рішення відкрити офіційний сервісний центр.

Сервісне обслуговування клієнтів здійснюється першокласними майстрами, досвідченими фахівцями саме по техніці та приладді Маніту, а також інших популярних в світі фірм. Наша команда займається післягарантійним обслуговуванням Вашої техніки: придбана у нас а також у інших компаній. Ми завжди намагаємося надати найкращий сервіс, швидко визначити і усунути несправності. Всі, що є необхідними для ремонту матеріали, запчастини маємо в наявності. Це служить додатковою економією часу. Оскільки обсяги проданої нами техніки за кордон і по Україні регулярно збільшуються, ми створюємо нові сервісні бригади, щоб Ви залишалися задоволеними швидким та якісним ремонтом.

 

Головні переваги сервісного обслуговування від Донснаб-Захід:

 

  • Сертифікований центр передової техніки MANITOU. Це дозволяє нам гарантувати високу якість, надійність і безпеку роботи Ваших машин після ремонту.
  • Відсутність довгострокової доставки запчастин та аксесуарів. У нас успішно налагоджено власне виробництво навісного обладнання до телескопічних навантажувачів MANITOU, організовано співпрацю з іншими заводами-лідерами, а це означає, що всі деталі для швидко проведеного ремонту вже присутні на складі. Таким чином ми знижуємо витрати часу на відновлення машин.
  • Покупець отримує 100%-ву якість товару. Вся техніка та обладнання, після виготовлення і транспортування, проходить повноцінну діагностику, що забезпечує чітке визначення наявності будь-яких заводських дефектів, поломок, ресурсу вироблення найбільш навантажених деталей, вузлів.
  • Відновлюємо б/у техніку від провідних творців до найновішого стану.
  • Професіоналізм, мобільність, гарантія якості. Бригади майстрів періодично проходять навчання, розвивають вміння, підвищують навички щодо вдосконалення спецтехніки різного призначення.

 

Адреси та контактні номери всіх сервісних центрів в Україні Ви можете подивитися у нас на сайті, відстежити місцезнаходження - на карті.

Державна компенсація -25%
Державна компенсація -25%

Наше навісне обладнання входить в програму часткової державної компенсації. Придбання будь-якого виробу бренду "Техно двір" супроводжується відшкодуванням коштів з держбюджету. Заощаджуйте 25% від загальної вартості покупки на якісному обладнанні! Доступні ціни для кращих покупців.

Детальніше
Державна компенсація -25%

Державна компенсація -25%

Заощаджуйте 25% від вартості покупки на якісному обладнанні! Навісне обладнання компанії ДОНСНАБ-ЗАХІД, випущене під маркою "Техно двір", входить в програму часткової державної компенсації. Придбання будь-якого нашого виробу супроводжується компенсацією коштів з держбюджету.

Наша компанія є одним з лідерів-виробників сертифікованого навісного обладнання в Україні, що підтверджується використанням його в різних сферах національної економіки. За постановою Кабінету Міністрів України, будь-яке придбане обладнання нашої лінійки виробництва, передбачає велику фінансову перевагу: + 25% в Ваш особистий бюджет. Програма діє для всіх громадян України.

Що для цього потрібно?
1) Вибрати навісне обладнання компанії ДОНСНАБ-ЗАХІД, вартість якої частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету, з яким можна ознайомитись на офіційному сайті Мінагрополітики.
2) Закупити техніку через один з
УПОВНОВАЖНЕНИХ БАНКІВ.
3)
Подати до державного банку заявки за двома програмами та підтвердні документи для компенсації в розмірі 25% вартості придбаної техніки та обладнання.
4) Отримати компенсацію на рахунок в державному банку. Детальна інструкція за посиланням : тут

Для повернення фінансів за програмою компенсації Вам достатньо звернутися до державного банку . Подайте заявку і документи, що підтверджують купівлю устаткування українського виробництва "Техно двір".

Після отримання документів Міністерством аграрної політики, в місячний термін, Вам будуть перераховані кошти з державного банку: банк компенсує 25% від вартості придбаної техніки без урахування ПДВ в одноденний термін.

ДОНСНАБ-ЗАХІД - доступні ціни для кращих покупців.

Власне виробництво навісного обладнання
Власне виробництво навісного обладнання

Виробництво ківшів та іншого навісного обладнання для телескопічних навантажувачів: MANITOU, JCB, MERLO, BOBCAT , CLAAS, CAT та інших.

Детальніше
Власне виробництво навісного обладнання

Власне виробництво навісного обладнання

"Техно двір" - виробництво професійного навісного обладнання до навантажувачів Manitou від компанії "Донснаб-Захід". Ковші, платформи, вила і затискачі найрізноманітнішого типу та призначення дивіться в каталогах нашого сайту й на виставкових майданчиках.

Всі, хто колись стикався з бізнес-галуззю "агро", чудово знають, наскільки важливим є правильний підбір навісного обладнання. Саме з його допомогою можна прискорити роботу, виконати її професійніше, що в майбутньому призведе до прискореного збільшення прибутку. Ми створюємо кращі пропозиції для Вашої ефективної роботи в полях, на будівництві та виробництві на протязі багатьох років! За цей час досконально вивчили свого клієнта, його повсякденні бізнес-потреби та основні завдання в сезон. Заради полегшення Ваших навантажень і збільшення ефективності дій - запустили виробництво під брендом "Техно двір".

Навісне обладнання до навантажувачів "Маніту" від нашої компанії вирішує ряд завдань великих агрономічних підприємств і малих форм господарювання. Його успішно застосовують сотні підприємців по Україні а також за межами країни. Чому? Кожен наш виріб:

  • Створюється фахівцями згідно чітко встановлених правил, концентруючись на надійність, підвищену працездатність і універсальність;
  • Виготовлено виключно за новітніми технологіями з високоякісних матеріалів, з надійним і довговічним кріпленням;
  • Проходить тестування, строго перевіряється на відповідність стандартам. Все обладнання сертифіковане в Україні та Європі.
  • Високоякісний, конкурентоспроможний аналог імпортного обладнання, що вигідно відрізняється за вартістю.

Гнучка цінова політика, відсутність економії на матеріалах і новаторство при конструюванні, робить кожну нововиготовлену позицію Вашим першим надійним, доступним помічником в бізнесі! Виробнича потужність і спеціалізовані навички майстрів дозволяють нашій компанії освоювати нові ринки реалізації, давати безпечний, якісний інструмент для ведення бізнесу.

Досвід роботи з 2002 року
Досвід роботи з 2002 року

Багаторічний досвід, з 2002 року, дозволив нам удосконалитися, зайняти конкурентоспроможну позицію на вітчизняному та зарубіжних ринках. Нами реалізовано безліч задумів: розширення сфери діяльності, співпраця з провідними заводами-виробниками, запуск власного виробництва...

Детальніше
Досвід роботи з 2002 року

Досвід роботи з 2002 року

Компанія «ДОНСНАБ-ЗАХІД» - успішний дилер спецтехніки на ринку України з 2002 року. Завдяки активній діяльності, прогресу і правильно організованій роботі, ми досягли значних результатів інтернаціонального масштабу. Впроваджуємо передові технології у власне виробництво, передаємо цінний досвід агросегменту.

Сьогодні, Донснаб-Захід активно діє в багатьох регіонах України та країнах Європи, орієнтуючись на потреби своєї аудиторії, суворе дотримання норм. Розвиток і занурення в якість підтримки сільськогосподарських виробництв, надання потужної техніки та професійного обладнання а також кваліфікований супровід - запорука успіху компанії.

За роки функціонування озброїлися безцінним досвідом, який дозволив нам зайняти конкурентоспроможні позиції на вітчизняному і зарубіжних ринках в області агро. Нами реалізовано безліч задумів, вдалося розширити напрямки, налагодити партнерство з виробниками крупної техніки, гігантами світового значення - Manitou, Grain Handler и Sampo-Rosenlew, відкрити сервісні центри і запустити власне виробництво.

Застосування індивідуальних підходів до кожного клієнта - успішний результат Вашої ефективної діяльності та існування нашої компанії! Ми вивчили тонкощі, навчилися правильно підтримувати Ваш бізнес, зуміли пізнати мистецтво фінансування.

Професійний сервіс з новітнім діагностичним обладнанням, високотехнологічні машини, сертифіковані продукти - це кращі пропозиції, які вже зараз надаємо покупцеві.

«ДОНСНАБ-ЗАХІД» - цінність досвіду, правильність рішень, гарантія якості!

Ми є дилерами MANITOU (Франція)
Ми є дилерами MANITOU (Франція)

Вся техніка в каталогах виключно високоякісного рівня, творіння французьких, фінських та американських конструкторів. Довгострокове партнерство з Manitou дозволяє надати покупцям першокласну техніку, запчастини та обладнання.

Детальніше
Ми є дилерами MANITOU (Франція)

Ми є дилерами MANITOU (Франція)

Тісна співпраця компанії Донснаб-Захід з лідируючими заводами - це Ваш широкий сегмент найпопулярнішої в усьому світі техніки та запчастин різного призначення.

На протязі багатьох років ми налагоджуємо партнерства з кращими творцями сільськогосподарської та будівельної техніки: комбайни, трактори, навантажувачі та навісне обладнання марки "Техно двір", усі необхідні запчастини. Всі варіанти в каталогах виключно високого класу, найкращої якості - творіння французьких, фінських і американських конструкторів.

Потужна техніка - запорука досягнення високих показників прибутку підприємства! Наша компанія 24/7 стане Вашим постачальником кращих сучасних моделей с/г техніки. Довгострокове партнерство з гігантом світового ринку Manitou,  дозволяє надати нашим покупцям завжди першокласні об'єкти господарювання. Ми ніколи не залишаємо своїх клієнтів наодинці з проблемами, завжди готові допомогти у виборі спецтехніки, детально розповісти про здібності того чи іншого експоната. Також надаємо сервісне обслуговування придбаної і взятої в оренду у нас техніки. Сервісний центр "Маніту" - це Ваш спокій, оперативне усунення несправностей, висока ефективність дій, скорочення витрат, довгострокова та якісна робота спецтехніки. Все обладнання й моделі різного призначення можете подивитися на наших онлайн сторінках, або ж відвідати виставкові майданчики для вивчення, більшого розуміння принципу функціонування.

Донснаб-Захід - це покупка і оренда спецтехніки в Україні в широкому асортименті! Бездоганна репутація, досвідчені майстри, кваліфікований персонал і відпрацьовані до дрібниць сучасні технології. Що ще потрібно для продуктивної роботи?!

Наше Навісне обладнання сертифіковане в Україні та Європі
Наше Навісне обладнання сертифіковане в Україні та Європі

Навісне обладнання нашого виробництва відповідає всім жорстким вимогам сучасного підприємця. Висока якість і демократична цінова політика. Продукція вдало пройшла перевірку, сертифікована в Україні та Європі. "Техно двір" - гідний конкурент імпортним виробникам.

Детальніше
Наше Навісне обладнання сертифіковане в Україні та Європі

Наше Навісне обладнання сертифіковане в Україні та Європі

У кожній країні, аграрії, все частіше звертають увагу на багатофункціональність техніки та спецобладнання, впровадження сучасних технологій. З цієї причини виробники всіляко намагаються відповідати їх потребам і пропонують високотехнологічні продукти. "ДОНСНАБ-ЗАХІД" і лінія виробництва "Техно двір" також зацікавлені у виготовленні максимально ефективного, безпечного використання і широкопрофільного обладнання для аграрного сектора, в тому числі будівельного бізнесу та деяких видів промисловості.

При конструюванні а також виготовленні об'єкта продажу, дуже важливо дотримуватися держстандартів, і в той же час слідувати сучасним вимогам споживача. Спільними командними зусиллями ми зуміли підняти рівень виробництва спочатку до українських стандартів якості, а після, і до європейських норм.

Кожна нова модель - це черговий процес сертифікації, який ми долаємо без труднощів. Вся наша продукція відповідає жорстким нормам України і ЄС. Це дає нам чергову перевагу: успішну реалізацію не тільки по території України, а й поставки далеко за її межі.

Компанія володіє сертифікатами безпеки. Представлені експонати модернізуються майстрами згідно чітко встановлених правил, концентруючись на універсальність і оптимальність.

Сертифікованими виробами "Техно двір" задоволені тисячі клієнтів. Динамічний розвиток ринку збуту дає нам поштовх до нового, ще більш удосконаленого, конкурентоспроможного відносно вітчизняних та імпортних агро-пропозицій. Суворе дотримання виробничих норм дозволяє компанії досягати високих результатів, активно брати участь в виставках, укладати нові співпраці на взаємовигідних умовах.

Trade-in
Trade-in

Ми надаємо можливість обміняти Ваш старий - низькопродуктивний навантажувач на новий - високоякісний, вже сьогодні! Вигідна програма Trade-In дозволяє оновити з доплатою застарілий с/г автопарк, поповнити його удосконаленими моделями навантажувачів в найкоротші терміни.

Детальніше
Trade-in

Trade-in

Донснаб-Захід пропонує чергову вигоду для клієнтів. Цього разу ми надаємо програму Trade-In. Що являє собою ця процедура: можливий обмін Вашого старого навантажувача на абсолютно новий, поліпшений і, звичайно, більш працездатний. Обмін б/у навантажувача на новий з доплатою не вимагає витрат по часу. Як тільки клієнт звертається до нас з аналогічним питанням, наші фахівці відразу займаються його справою.

У чому плюс такої програми? Trade-in - це дійсно вигідно та надійно. Такий метод застосовується в країнах Європи і Штатах. Оскільки ми співпрацюємо зі світовими гігантами-виробниками, то перейняти досвід заради зручності наших покупців - одна з кращих пропозицій, що можна дати кожному з них.

Як це відбувається? Покупцеві немає потреби чекати продажу старого навантажувача. Ви відразу можете забрати новий, власноруч обраний навантажувач, при цьому всього лише доплативши різницю. Поки нашими працівниками ремонтується і продається Ваш б/в помічник, Ви можете займатися своїми "гарячими" роботами, просувати діяльність вперед без затримки. Нам - старий, Вам - новий, працездатний!

Все обладнання виробництва "Техно двір" сертифіковане, перевірено сотнями споживачів в нашій країні і за її межами. Здійснивши обмін старого навантажувача на новий з невеликою доплатою від Донснаб-Захід, Ви обзаведетеся високопродуктивним щоденним помічником, при цьому ще отримавши гарантію якості і довговічності використання.

259
відновлених навантажувачів маніту
1274
виїздів сервісної служби
1132
виготовленого навісного обладнання
1699
імпортованої
техніки